045-369 05 93 info@oburon.nl
Selecteer een pagina

Deze week vijftien jaar geleden waagde ik de sprong. Ik regelde mijn inschrijving bij de KvK. Wat begon als een formaliteit voor een klusje bij DSM, escaleerde al snel uit de klauwen tot een avontuur dat zich Oburon Design noemt. Binnen de kortste keren werkte ik een dag minder om thuis te ‘hobbyen’.Mijn eigen plan trekken

Nooit had ik de intentie om voor mezelf te beginnen, zelfs niet toen ik die dag naar Maastricht reed. De stapel opdrachten werd hoger en ik kreeg steeds duidelijker voor ogen dat ik beter mijn eigen plan kon trekken dan te luisteren naar de plannen die anderen voor me bedachten.

Het bleek de beste beslissing ooit. Achteraf gezien had ik eerder voor mezelf moeten beginnen, maar jaโ€ฆ achteraf. Ik vertrek elke dag fluitend van huis… jammer dat op kantoor het chagrijn me tegemoet straalt (hoi, Jos Widdershoven). Maar vooruit, af en toe zet mijn kantoorgenoot wat woorden in de juiste volgorde (zoals ook deze).

Ik eindig met een hartelijk dankjewel aan alle potentiรซle klanten in het algemeen en mijn huidige klanten in het bijzonder. Jullie maken het mogelijk om van mijn hobby mijn beroep te blijven maken. Dank voor het vertrouwen. Op naar meer creatieve uitspattingen en gezamenlijke avonturen. Kom gerust eens langs voor een kop koffie om bij te praten of kennis te maken. Tot snel!

p.s. vergeet niet: ‘๐˜๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ฆ!’